Stichting

Stichting Sail4Charity is op 31 oktober 2005 opgericht en heeft als vestigingsplaats Goes. De stichting stelt zich ten doel evenementen en watersportactiviteiten te organiseren en de opbrengsten uit bijvoorbeeld sponsoring te schenken aan goede doelen. Ieder kalenderjaar zal Stichting Sail4Charity een ander goed doel steunen!

 

In 2017 is dat "Zeilers voor Zeilers".

 

Beste deelnemer,

 

Stichting Sail4Charity heet u van harte welkom bij dit zeilevenement voor het goede doel!


Bij Stichting Sail4Charity zijn we al jaren van mening dat (sommige) organisatoren van zeilwedstrijden meer zouden kunnen doen om de veiligheid tijdens zeilwedstrijden te verhogen. Natuurlijk zijn er veel zeilevenementen waar al veel gedaan wordt om de veiligheid van deelnemers en vrijwilligers zoveel mogelijk te garanderen, maar het kan altijd beter. Ook tijdens de Charity Cup. Dit jaar willen we dan ook zeilen ten behoeve van de aanschaf van reddingsmaterialen.


Te denken valt aan een AED defibrillator, één of meer Lifenet(s) MOB rescuenet(ten), PLB's (Personal Locator Beacons), Onderkoelingsdekens, Reddingsvesten en/of Professionele brancards, etcetera.

Deze reddingsmaterialen zullen door Stichting Sail4Charity gebruikt worden tijdens onze zeilevenementen, maar desgewenst ook beschikbaar gesteld worden aan diverse andere bevriende zeilorganisaties, teneinde zeilwedstrijden in het algemeen (nog) veiliger te maken.


Wij vinden het daarom fantastisch dat u mee gaat zeilen en willen u oprecht bedanken voor uw deelname.

Met hartelijke groeten,


Raoul van de Visse

Stichting Sail4Charity